Ik heb pijn in mijn onderbuik


Je kunt een voedselallergie of -intolerantie al vanaf je geboorte met je meedragen, maar deze ook pas op latere leeftijd ontwikkelen. Heb jij regelmatig pijn in je onderbuik na het eten? Vraag je huisarts dan eens om een doorverwijzing naar het huisartsenlaboratorium om je bloed te laten testen op allergieën of vraag naar een antihistaminicum. Menstruatiepijn ovulatiepijn voel je meestal in de onderbuik. Veel vrouwen ervaren milde tot zeer hevige lage buikpijn tijdens de ovulatie of menstruatie. Pijn in de onderbuik die verband houdt met de menstruatie wordt meestal veroorzaakt door krampen in het spierweefsel van de baarmoeder. Extreem hevige menstruatiepijn kan echter ook duiden op ernstigere problemen met de baarmoeder. Lage buikpijn aangaande de menstruatiecyclus hoeft niet per se op te treden tijdens de ongesteldheid (menstruatiepijn) of tijdens de eisprong (ovulatiepijn).

bacterie uiteindelijk opruimen. Voedselallergie -intolerantie als oorzaak van lage buikpijn. Pijn in je onderbuik wordt maar al te vaak veroorzaakt door een voedselallergie of voedselintolerantie. Er zijn zelfs mensen die zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn, allergisch, intolerant of overgevoelig zijn voor meerdere voedingsmiddelen. Dergelijke voedselovergevoeligheid kan zeer hevige pijn in de onderbuik veroorzaken. Je krijgt vrijwel gegarandeerd last van lage buikpijn als je bepaalde voedingseiwitten niet kunt verdragen. Zo kan een mens allergisch of intolerant zijn voor de eiwitten in onder andere zuivel, soja, vis, fruit, noten, zaden, vlees, granen, gluten eieren.

Een ontregelde vochthuishouding, vocht-afdrijvende middelen of brie overmatig transpireren. Als obstipatie lang aanhoudt, dan kan hevige pijn in zijn de onderbuik ontstaan. Lage buikpijn door obstipatie gaat meestal samen met een opgeblazen gevoel in de onderbuik; pijn, problemen en/of een branderig gevoel bij het poepen; en eventueel ook met aambeien. Bij obstipatie kun je het beste veel water drinken en veel vezelrijke producten eten. Als dit niet helpt, vraag je huisarts dan om een sterk laxeermiddel met bisacodyl zoals Dulcolax of nourilax. Buikgriep is vaak de reden van pijn in de onderbuik. Pijn in de onderbuik wordt in veel gevallen veroorzaakt door buikgriep. Buikgriep is niet echt een ziekte, maar veeleer de verzamelnaam voor een aantal symptomen waaronder lage buikpijn die worden veroorzaakt door een ontsteking binnen het spijsverteringskanaal. Buikgriep wordt meestal veroorzaakt door een noro-virusinfectie van de slijmvliezen die de binnenkant van je darmen bekleden. Buikgriep veroorzaakt niet alleen pijn in je onderbuik, maar doorgaans ook misselijkheid, koorts, braken en/of diarree.

Lage buikpijn: oorzaak behandeling


Pijn in de onderbuik wordt ook wel lage buikpijn genoemd. Waar hoge buikpijn doorgaans wordt veroorzaakt door de maag, lever of milt, is pijn in je onderbuik meestal te wijten aan je darmen, nieren of blaas. Daarnaast kan er bij vrouwen pijn in je onderbuik ontstaan vanuit de baarmoeder of eierstokken en bij mannen vanuit de prostaat. Hierbij hoeveel een lijstje met de belangrijkste oorzaken de bijbehorende behandelingen bij lage buikpijn. Obstipatie kan lage buikpijn veroorzaken. Obstipatie oftewel constipatie is een veelvoorkomende oorzaak van pijn in de onderbuik. Men spreekt van obstipatie of constipatie als je darmen verstopt zijn geraakt door ontlasting die droog of hard is geworden. Harde en droge ontlasting ontstaat als er veel vocht aan de ontlasting wordt onttrokken in de darmen. Dit kan gebeuren door.

Pijn in onderbuik : links rechts en onderbuikpijn man


De bijrijder wrijft met zijn vlakke had over haar blote buik en over haar benen. Vera duwt zijn hand weg. Abrupt stopt de bestuurder de bus. Hij stapt uit en haalt iets uit de laadbak. Vera's armen worden nu gegrepen en de mannen binden haar armen achter haar hoofd aan de hoofdsteun. Daarna rijden ze zonder iets te zeggen weer verder. Vera probeert weer op adem te komen van de worsteling, maar nog voordat ze goed en wel weer rijden, begint de bijrijder haar tiet door te kneden.

Om de eer nog een beetje aan haar zelf te houden trekt ze haar bloesje uit. Ze heeft er onder een zwart sporttopje wat redelijk netjes uitziet. De bestuurder kijkt even kort naar het resultaat en mompelde iets in het Russisch. Daarop neemt de bijrijder de schaar weer en trekt Vera's slip bij haar heup uit haar gerafelde jeans. Vera wil nog protesteren, maar buik met én knip wordt de slip doorgeknipt. Daarna volgt de linkerkant. De bestuurder pakt het loshangende stuk slip en begint er aan de trekken.

Doordat vera er nog op zit wordt de slip pijnlijk tussen haar lipjes getrokken. Spread you legs zegt de bijrijder met een zwaar accent. Vera piekert er niet over, maar als de man nogmaals hard trekt, spreidt ze haar benen een beetje, zodat de slip tussen haar benen doorglijd. Snel sluit ze haar benen weer en blijft naar haar voeten staren. Ze is zelf verbaast dat ze nog niet in paniek is geraakt, maar heeft ook geen flauw idee hoe ze zich hieruit kan redden.

Steken in onderbuik : oorzaken van stekende pijn

Vera is als de dood dat hij in haar vel knipt in de rammelende bestelbus. Na een pijn paar knippen draait de man de schaar en begint richting haar lies te knippen. Zonder iets te zeggen trekt hij haar been over zijn knie. Vera voelt de schaar door haar lies glijden. Zo kort hoeft het niet zegt ze aarzelend. De man gaat verder tot beide pijpen eraf zijn. Vera heeft nu een gerafelde hotpants aan. Haar billen zijn deels te zien en in haar kruis zit nog maar een klein beetje stof. Haar slip is aan alle kanten te zien.

Pijn in de onderbuik : Wat zijn de oorzaken?

Heb je geen andere kleren? Doe die jeans anders uit zegt de bestuurder vrij direkt. Ik heb nog een korte broek in mijn rugzak zegt ze zacht. Daar komen tijdens het rijden niet bij krijgt ze als antwoord. De bijrijder grabbelt in het dashboard kastje en haalt er een grote schaar uit. Zonder wat te kookboek vragen maakt hij een gaatje in Vera's jeans net onder haar linker heup. Vera schrikt en lacht moeilijk. Hij opent de schaar en glijdt met én kant het gaatje in tussen de broek en haar bovenbeen. De schaar is scherp en met grote halen begint hij haar broekspijp er af te knippen.

Ze glimlacht als ze ziet dat er twee aantrekkelijke mannen in zitten. In gebrekkig Engels wordt ze aangesproken. Met én arm wordt haar bagage als of het niets is achter in de bus gegooid. Vera moet tussen de heren geen in op de voorbank. Het is extreem warm in de bus en Vera vraagt of het ver rijden. De mannen zeggen dat het 2 uur rijden. Je hebt het warm he lacht de bijrijder.

En wat te doen?

De stage 1, het is nog vroeg als Vera op een klein vliegveld in Rusland aankomt. Als 2e jaars studente heeft ze besloten om haar stage ver in het buitenland te doen en zo nog wat van de wereld te zien. Haar moeder had nog geprotesteerd omdat ze 17 te jong vond voor zo'n reis, maar Vera was vastbesloten geweest om te gaan. Via een tussenpersoon heeft ze gesolliciteerd bij een Russisch reisbureau. Het is vrij warm. Haar strakke jeans zit plakkerig om haar benen en haar bloesje is ook net te warm. Na een half rode uur wachten komt er eindelijk een witte bestelbus aanrijden. Ze herkent het logo op de auto.

Ik heb pijn in mijn onderbuik
Rated 4/5 based on 513 reviews