Grafieken opmaken


Training: In Microsoft Excel kunt u een grafiek opmaken, een grafiektitel toevoegen en het uiterlijk van de grafiek snel wijzigen met Snelle indeling. We beginnen met het cirkeldiagram we willen ipv een grijs vierkant er om heen een witte achtergrond. Selecteer het diagram en klik rechts met de muis. Access: Excel: Outlook : PowerPoint: Publisher : Visio: Word : cursus Office. Via vv-facturen kunt u op een heel eenvoudige manier offertes en facturen opmaken. Uw facturen voldoen aan de voorwaarden qua lay-out en gegevens. Opdracht 4: maak hiervan een grafiek kies een juist type trendlijn Extrapoleer een aantal weken (tot de vijver vol is) Kijk eens wat er gebeurt als je bij het opmaken.

Of koop het e-book voor slechts 129,00. Klik hier, corporate elibrary, ontdek onze zakelijke oplossingen voor interne educatie.

Ontgrendel het leerpotentieel van uw organisatie. Bekijk demo, corporate elibrary, ontdek onze zakelijke oplossingen voor interne educatie. Dit is een Premium e-book, bookboon Premium- Krijg toegang tot meer dan 800 e-books - zonder advertenties. Je krijgt een maand gratis toegang tot dit e-book - en 800 extra titels met het Premium abonnement. Je kunt ook eenmalig het e-book kopen. Probeer waterkefir gratis voor dertig dagen. Daarna: 39,99 kr p/m. Begin je gratis maand, begin je gratis maand, of koop het e-book voor slechts 129,00. Of koop het e-book voor slechts 13,99. Of koop het e-book voor slechts 250.

Video: ontlasting Grafieken opmaken - excel


Shelley fishel, nog geen beoordeling, isbn. Editie, pagina's : 151. Prijs: 129,00 kr, afvalprogramma prijs: 13,99, prijs: 13,99, prijs: 250. Prijs: 13,99, prijs: 129,00 kr, prijs: 129,00 kr, download gratis in 4 eenvoudige stappen. Het spijt ons, maar om onze boeken te downloaden of videos te bekijken heb je een browser met javascript ondersteuning nodig. Na het invullen van je e-mailadres sturen we je een bevestigingsmail. Bevestig deze en ontvang onze wekelijkse ebook update. We zullen je persoonlijke informatie niet met derden delen.

Meetgegevens verwerken in Excel - hjb


U kunt voor elk grafiektype diverse indelingen selecteren. Als u een vooraf gedefinieerde stijl toepast, wordt de grafiek opgemaakt op basis van het documentthema dat u hebt toegepast, zodat de grafiek aansluit bij het themakleuren (een kleurenset themalettertypen (een set lettertypen voor koppen en hoofdtekst) en thema-effecten (een set lijnen en opvuleffecten) van. U kunt niet uw eigen grafiekindelingen of -stijlen maken, maar u kunt wel grafieksjablonen maken die de gewenste grafiekindeling en -opmaak omvatten. Naar boven Visueel aantrekkelijke opmaak toevoegen aan een grafiek naast de toepassing van een vooraf gedefinieerde grafiekstijl kunt u gemakkelijk opmaak toepassen op afzonderlijke grafiekelementen zoals gegevensmarkeringen, het grafiekgebied, het tekengebied en de cijfers en tekst in titels en labels, om de grafiek uniek. U kunt specifieke stijlen voor vormen en voor WordArt toepassen, en u kunt de vormen en de tekst van grafiekelementen ook handmatig opmaken. Voer een of meer van de volgende handelingen uit om opmaak toe te voegen: Grafiekelementen opvullen u kunt met kleuren, patronen, afbeeldingen en kleurovergangen de aandacht richten op specifieke grafiekelementen. De rand van grafiekelementen wijzigen u kunt met kleuren, lijnstijlen en lijndikten bepaalde grafiekelementen benadrukken.

Als u de informatie in uw grafiek wilt verduidelijken, kunt u een giftig grafiektitel, astitels en gegevenslabels toevoegen. Een legenda of een gegevenstabel toevoegen. U kunt een legenda weergeven of verbergen, de plaats ervan wijzigen of de legendagegevens wijzigen. In sommige grafieken kunt u ook een gegevenstabel weergeven waarin de legendasleutels en de in de grafiek gepresenteerde waarden worden weergegeven. Speciale opties toepassen voor elk grafiektype.

Speciale lijnen (zoals hoog/laag-lijnen en trendlijnen balken (zoals omhoog/omlaag-balken en foutbalken gegevensmarkeringen en andere opties zijn beschikbaar voor verschillende grafiektypen. Naar boven, een vooraf gedefinieerde grafiekindeling en -stijl gebruiken voor een professioneel uiterlijk. In plaats van het handmatig toevoegen of wijzigen van grafiekelementen of het opmaken van de grafiek kunt u snel een vooraf gedefinieerde grafiekindeling en grafiekstijl toepassen op de grafiek. In Excel beschikt u over diverse handige, vooraf gedefinieerde indelingen en stijlen. Het is echter mogelijk om de indeling of de stijl desgewenst nauwkeuriger aan uw wensen aan te passen door handmatig wijzigingen aan te brengen in de indeling en de opmaak van afzonderlijke grafiekelementen, zoals het grafiekgebied, het tekengebied, de gegevensreeksen of de legenda van. Als u een vooraf gedefinieerde grafiekindeling toepast, wordt een specifieke set grafiekelementen (zoals titels, een legenda, een gegevenstabel of gegevenslabels) in de grafiek weergegeven in een bepaalde indeling.

Afbeeldingen gebruiken in grafieken

De legenda van de grafiek. Een grafiek- en astitel die u in de grafiek kunt gebruiken. Een gegevenslabel waarmee u de details van een gegevenspunt in een gegevensreeks kunt identificeren. Naar boven, een eenvoudige grafiek aanpassen aan uw wensen. Nadat u een grafiek hebt gemaakt, kunt u alle elementen daarvan aanpassen. U wilt bijvoorbeeld de manier wijzigen waarop in assen worden weergegeven, een grafiektitel toevoegen, de legenda verplaatsen of verbergen, of extra grafiekelementen toevoegen. Ga als volgt te werk als u een grafiek wilt wijzigen: de weergave van grafiekassen wijzigen, u kunt de schaal van de assen opgeven en het interval instellen tussen de waarden schaamhaar of categorie├źn die worden weergegeven. Als u de grafiek beter leesbaar wilt maken, kunt u ook maatstreepjes toevoegen aan een as en de ruimte tussen de maatstreepjes opgeven. Titels vegan en gegevenslabels toevoegen aan een grafiek.

Dag grafieken van de aex

Kennismaken tabel met grafiekelementen, een grafiek heeft veel elementen. Sommige van deze elementen worden standaard weergegeven, andere kunnen naar wens worden toegevoegd. U kunt de weergave van grafiekelementen wijzigen door deze naar andere locaties in de grafiek te verplaatsen, het formaat ervan te wijzigen of de indeling ervan te wijzigen. U kunt ook grafiekelementen verwijderen die u niet wilt weergeven. Het grafiekgebied van de grafiek. Het tekengebied van de grafiek. De gegevenspunten van de gegevensreeks die in de grafiek zijn uitgezet. De horizontale (categorie-) en verticale (waarde-) as waarlangs de gegevens in de grafiek zijn uitgezet.

Als u een grafiek wilt maken in Excel, begint u met het invoeren van de numerieke gegevens voor de grafiek op een werkblad. Vervolgens kunt u de gegevens uitzetten in een grafiek door op het tabblad. Invoegen afvalprogramma in de groep, grafieken het grafiektype te selecteren dat u wilt gebruiken. Grafiek gemaakt op basis van werkbladgegevens. Excel ondersteunt een groot aantal grafiektypen waarmee u gegevens op diverse manieren kunt presenteren. Wanneer u een grafiek maakt of een bestaande grafiek wijzigt, kunt u kiezen uit een groot assortiment aan grafiektypen (zoals een kolomdiagram of een cirkeldiagram) en de bijbehorende subtypen (zoals een gestapeld kolomdiagram of een cirkeldiagram met 3D-opmaak). U kunt ook een combinatiediagram maken door meerdere grafiektypen in uw grafiek op te nemen. Voorbeeld van een combinatiediagram dat bestaat uit een kolomdiagram en een lijndiagram. Zie, beschikbare grafiektypen voor meer informatie over de grafiektypen die u in Excel kunt selecteren.

Ms office syntra midden-Vlaanderen

Wat wilt u doen? Meer informatie over grafieken, een grafiek gezicht maken of wijzigen, een eenvoudige grafiek maken. De indeling of stijl van grafieken wijzigen. Titels of gegevenslabels toevoegen of verwijderen. Een legenda weergeven of verbergen, grafiekassen of rasterlijnen weergeven of verbergen. De positie of het formaat van een grafiek wijzigen. Een grafiek opslaan als sjabloon, overzicht grafieken, grafieken worden gebruikt om reeksen numerieke gegevens weer te geven in een grafische indeling, zodat het gemakkelijker is om inzicht te krijgen in grote hoeveelheden gegevens en de relatie tussen verschillende reeksen gegevens.

Grafieken opmaken
Rated 4/5 based on 903 reviews